Nieuws /

Inschrijving geopend vanaf 28 augustus!

Op 27 en 28 januari 2018 vindt de 15e editie van de Egmond Wandel Marathon tegen reuma plaats. Dit winterse wandelweekend, met routes langs het Noordzeestrand en door het Noordhollands Duinreservaat, is voor vele wandelaars een goed begin van het nieuwe wandeljaar. Wandelaars kunnen kiezen of ze één of twee dagen willen wandelen en op welke dag zij de Noordroute, richting Bergen aan Zee, en de Zuidroute, richting Castricum aan Zee willen afleggen. Inschrijven voor de routes is mogelijk vanaf 28 augustus, 09.00 uur. 

De routes: de Noord- en Zuidroute
Het parcours van beide afstanden leidt wandelaars langs het Noordzeestrand en door het Noordhollands Duinreservaat. De Noordroute doet ook de Schoorlse Duinen van Staatsbosbeheer aan. Schitterende natuurgebieden en tegelijk een mooie uitdaging om de conditie te beproeven en het jaar goed te beginnen. Doordat er op beide dagen twee routes worden aangeboden voor zowel de 10,5 en 21,1 km, hebben wandelaars in kleine en grote getallen alle ruimte om de schoonheid van het Noord-Hollands kustgebied te ervaren.

Reumafonds exclusief goede doel
Alle deelnemers kunnen bij inschrijving een vrijwillige bijdrage doen aan het Reumafonds, het goede doel dat al sinds de eerste editie verbonden is aan het evenement.

Mis niets en ontvang het laatste wandelnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief