• Nieuws
  • Wat wordt jouw volgende wandelevenement?

Wat wordt jouw volgende wandelevenement?

30 van Zandvoort (24 maart)

Niet voor niets heet dit wandelevenement van Le Champion de 30 van Zandvoort. Al het unieke van de Noord-Hollandse badplaats en de directe omgeving komt samen in deze afwisselende route. Je wandelt over het Noordzeestrand, door het Nationaal Park Zuid-Kennemerland en langs de Ruïne van Brederode en het Landgoed Duin en Kruidberg.

Meer info en inschrijven: https://www.30vanzandvoort.nl/

Wandelvierdaagse Bali (7 t/m 10 mei)

In mei en juni kunnen wandelaars vier dagen wandelen in Bali. Wandelaars kunnen kiezen uit 12 of 20 km en lopen in een groep van 25 tot 30 personen. De wandelroutes gaan door terrasvormige rijstvelden, langs de hindoetempels. Kortom een indrukwekkende belevenis. 

Meer info en inschrijven: https://www.lechampion.nl/evenement/462/

Oer-IJ Expeditie (10 mei)

Een ontdekkingswandeltocht door een bijna vergeten landschap, dat is de Oer-IJ Expeditie. Vorig jaar voor het eerst georganiseerd voor 2.500 wandelaars. Dit jaar voor de tweede keer waarbij er weer een nieuw thema aan de wandeltocht wordt toegevoegd waardoor het ieder jaar weer een nieuwe wandeling wordt.

Meer info en inschrijven: https://www.oerijexpeditie.nl/

Plus Wandel4daagse Alkmaar (20 t/m 23 juni)

De Plus Wandel4daagse Alkmaar streeft ernaar onderscheidend te zijn ten opzichte van al bestaande vierdaagsen in het land. Een fantastische omgeving rondom Alkmaar staat garant voor dagelijks een unieke route vanuit een andere start- en finishplaats. De vierdaagse is ook bijzonder vanwege de mogelijkheid te kiezen uit vijf afstanden: 8,5 – 15 – 20 – 25 – 40 km.

Meer info en inschrijven: https://www.pluswandel4daagsealkmaar.nl/

Dam tot Dam Wandeltocht (22 september)

Wil je een afwisselende route wandelen? Kies dan voor de Dam tot Dam Wandeltocht, je loopt van de Dam in Amsterdam naar de Dam in Zaandam. Bewoners moedigen de wandelaars enthousiast aan langs de route. De Dam tot Dam Wandeltocht is misschien wel het gezelligste wandelevenement van Nederland. Ruim 17.000 wandelaars finishen gezamenlijk in het Dam tot Dam Park in Zaandam. 

Meer info en inschrijven:  https://www.pinkribbondamtotdamwandeltocht.nl/

Amsterdam City Walk (20 oktober)

Laat je volledig onder dompelen in de Amsterdamse sferen en wandel een van de vijf verschillende wandelroutes in Amsterdam. Tijdens de Amsterdam City Walk is Amsterdam op haar mooist! Je vertrekt ’s ochtends vroeg in het donker vanuit het Olympisch Stadion of vanaf de Stopera (hangt van jouw gekozen afstand af). De stad komt rustig tot leven terwijl jij door dit historische centrum wandelt. De verschillende routes leiden je langs de indrukwekkende grachten, uitgestrekte stadsparken, karakteristieke bezienswaardigheden en bekende landmarks van onze hoofdstad. Zien we jou op 20 oktober?

Meer info en inschrijven: https://www.amsterdamcitywalk.nl/

Fjoertoer Egmond (24 november)

Wandelen door het Euro Disney van Egmond aan Zee? Dat doe je met de Fjoertoer Egmond op zaterdag 24 november. Als het nog licht is verlaat je Egmond aan Zee en start je aan jouw gekozen afstand, al snel wordt het schemerig en geniet je van prachtige kunst, licht en geluidsobjecten. Het ene schouwspel is nog indrukwekkender dan het andere. Je komt ogen en oren te kort en vraagt je steeds weer af wat je nu weer te wachten staat. Bewoners zorgen samen met de organisatie dat jij in een prachtig sprookjesverhaal wandelt! Dat wil jij toch meemaken?

Meer info en inschrijven: https://www.fjoertoeregmond.nl/