Extra te bestellen

Wil je jouw Egmond Wandel Marathon beleving helemaal compleet maken? Kijk dan snel voor de extra opties!

Exclusief wandelshirt 
Voor de Egmond Wandel Marathon wordt een speciaal Wandelshirt ontworpen. Het betreft een functioneel wandelshirt van hoogwaardige kwaliteit, dat in beperkte oplage wordt aangeboden. Het wandelshirt kan voor € 12,50 per stuk bij inschrijving worden besteld. Het shirt is verkrijgbaar in de herenmaten S, M, L, XL en XXL en in de damesmaten S (36), M (38), L (40) en XL (42). Het shirt is – zolang de voorraad strekt – ook bij de finish in de sporthal te koop voor € 15,- per stuk.

Medaille-inleg
Ook dit jaar ontvang je na afloop van de Egmond Wandel Marathon een medaille als herinnering aan jouw prestatie. Of je nu vaak loopt of voor de eerste keer:
iedere prestatie verdient een mooie herinnering. Om deze herinneringsmedaille een extra persoonlijk karakter te geven, bieden wij de mogelijkheid om jouw medaille te personaliseren door middel van een origineel gegraveerd plaatje met daarop jouw naam en gelopen afstand. Bestel deze unieke extra service en je ontvangt kort na de Egmond Wandel Marathon jouw persoonlijke gegraveerde medaille inleg, die precies in de medaille past.

Je kunt jouw medaille inleg eenvoudig via het inschrijfformulier bestellen. Je betaalt dan slechts € 5,50 (incl. verzendkosten). Ben je al ingeschreven, maar wil je de medaille inleg alsnog bestellen? Klik dan hier. Bij nabestelling zijn de kosten € 6,50 (inclusief verzendkosten).

Pendelbusticket
Bij je inschrijving kun je een buskaartje (€ 3,75 voor een retour, geldig voor 1 dag) bestellen voor de pendelbusdienst van NS-station Heiloo naar Sporthal De Watertoren in Egmond aan Zee. Na afloop gaat er vanaf de sporthal ook weer een pendelbus terug naar Heiloo. Wanneer je bij de voorinschrijving geen ticket besteld hebt, kan dat nog ter plaatse. In dit geval betaal je € 1,25 extra.

Lid worden Le Champion
Ben jij een échte hardloopfan en wil jij meedoen aan de gaafste hardloopevenementen? Word dan lid van Le Champion en ontvang vier keer per jaar het Le Champion magazine en korting bij diverse speciaalzaken. Daarnaast kun jij als Le Champion lid vooraan starten bij de NN Egmond Halve Marathon. Bekijk hier alle informatie over lid worden.