Tarieven

De Egmond Wandel Marathon vindt in 2021 plaats op 23 en 24 januari. De inschrijving voor de Egmond Wandel Marathon gaat op maandag 5 oktober open. 

Tarieven
21,1 km 2 dagen€ 20,00
21,1 km 1 dag€ 12,50
10,5 km 2 dagen€ 16,00
10,5 km 1 dag€ 10,00
Pendelbusticket (per dag)€ 3,75
Wandelshirt€ 12,50
Medaille inleg€ 5,50

Let op! Er is géén na-inschrijving.

Wij zorgen er voor dat het jou aan niets ontbreekt. Jouw startbewijs en stempelkaart krijg je uiterlijk een week voor het evenement thuisgestuurd. Maar dat is natuurlijk nog niet alles, want bij wandelen hoort ook lekker smullen! Wat dacht je van een heerlijke krentenbol voor onderweg of een verfrissend drankje? Er zijn diverse stempelposten waar je iets krijgt aangeboden van de organisatie of een van de partners van de Egmond Wandel Marathon. En uiteraard staan wij bij de finish op jou te wachten met die felbegeerde medaille en wandelsticker! 

Bij jouw inschrijving is inbegrepen: 

  • Voor de start
    Startbewijs, stempelkaart en digitale deelnemersbrochure.
  • Onderweg
    Volledig uitgepijlde routes, toegang tot het Noordholland Duinreservaat (1 of 2 dagen), uitgebreide verzorging bij stempelposten en medische voorzieningen.
  • Na de finish
    Massage, herinneringsmedaille en een herinnering voor je wandelboekje.

Let op! De Egmond Wandel Marathon is niet geschikt voor minder valide mensen en wandelwagens i.v.m. het zware parcours en enkele trappen op de route. Huisdieren mogen alleen aangelijnd meewandelen. Daarnaast wordt iedereen gevraagd respectvol om te gaan met de natuur (gooi afval in de vuilnisbakken!) en met je medewandelaars.