Meer wandelevenementen

Bekijk alle wandelevenementen van Le Champion. 

Dam tot Dam Wandeltocht

21 september 2019

Wil je een afwisselende route wandelen? Kies dan voor de Dam tot Dam Wandeltocht, je loopt van de Dam in Amsterdam naar de Dam in Zaandam. Bewoners moedigen de wandelaars enthousiast aan langs de route. De Dam tot Dam Wandeltocht is misschien wel het gezelligste wandelevenement van Nederland. Ruim 16.000 wandelaars finishen gezamenlijk in het Dam tot Dam Park in Zaandam. 

Bekijk hier meer over het evenement

Amsterdam City Walk

19 oktober 2019

Laat je volledig onder dompelen in de Amsterdamse sferen en wandel een van de vijf verschillende wandelroutes in Amsterdam. Tijdens de Amsterdam City Walk is Amsterdam op haar mooist! Je vertrekt ’s ochtends vroeg in het donker vanuit het Olympisch Stadion of vanaf de Stopera (hangt van jouw gekozen afstand af). De stad komt rustig tot leven terwijl jij door dit historische centrum wandelt. De verschillende routes leiden je langs de indrukwekkende grachten, uitgestrekte stadsparken, karakteristieke bezienswaardigheden en bekende landmarks van onze hoofdstad. Zien we jou op 19 oktober?

Bekijk hier meer over het evenement

Fjoertoer Egmond

30 november 2019

Op zaterdag 30 november 2019 staat Egmond aan Zee weer volop in de verlichting. Het ‘Disneyland van Egmond’ is weer geopend, de Fjoertoer Egmond gaat weer van start. Bewoners, huizen en wandelaars doen er alles aan om er een onvergetelijke wandeltocht van te maken. Lichtjes, vuurshows, geluidshows en nog veel meer om op te noemen. Kortom een wandeltocht die je moet hebben gewandeld. 

Bekijk hier meer over het evenement

Amsterdam Light Walk

27 december 2019

Op 27 december vindt de Amsterdam Light Walk plaats. Tijdens deze avondwandeling loop je door de rijk verlichte straten van Amsterdam. Het historische centrum licht tijdens de wintermaanden op en de wandeltocht neemt je mee langs versierde grachten, straten en verschillende kerstmarkten. De sfeer van de feestdagen hangt in de stad en als een van de hoogtepunten kun je alle lichtkunstwerken van het Amsterdam Light Festival bewonderen. De Amsterdam Light Walk neemt je mee langs deze bijzondere locaties in de stad en biedt je een nieuwe kijk op deze bijzondere stad.

Bekijk hier meer over het evenement

30 van Zandvoort

28 maart 2020

Niet voor niets heet dit wandelevenement van Le Champion de 30 van Zandvoort. Al het unieke van de Noord-Hollandse badplaats en de directe omgeving komt samen in deze afwisselende route. Je wandelt over het Noordzeestrand, door het Nationaal Park Zuid-Kennemerland en langs de Ruïne van Brederode en het Landgoed Duin en Kruidberg.

Bekijk hier meer over het evenement

Oer-IJ Expeditie

21 mei 2020

Een ontdekkingswandeltocht door een verborgen landschap, dat is de Oer-IJ Expeditie. Vorig editie stonden 4.000 wandelaars aan de start. Dit is jaar is er weer een nieuw thema aan de wandeltocht toegevoegd waardoor het ieder jaar weer een nieuwe wandeling wordt: Militair landschap.

Bekijk hier meer over het evenement

Plus Wandel4Daagse Alkmaar

17 t/m 20 juni 2020

De Plus Wandel4daagse Alkmaar streeft ernaar onderscheidend te zijn ten opzichte van al bestaande vierdaagsen in het land. Een fantastische omgeving rondom Alkmaar staat 
garant voor dagelijks een unieke route vanuit een andere start- en finishplaats. De vierdaagse is ook bijzonder vanwege de mogelijkheid te kiezen uit vijf afstanden: 8,5 – 15 – 20 – 25 – 40 km.

Bekijk hier meer over het evenement

Soester Wandelweekend

22 en 23 augustus 2020

Geniet van de prachtige natuur die Soest en Baarn rijk is tijdens de tweede editie van het Soester Wandelweekend op zaterdag 17 en zondag 18 augustus 2019. Het Soester Wandelweekend brengt jou langs routes met landgoederen, een kasteel en paleis en door duinen, heide, bossen én de vliegtuigbasis: het Soester Wandelweekend heeft van alles om je over te verwonderen!

Bekijk hier meer over het evenement