• Sponsors stellen zich voor

Sponsors stellen zich voor

Dermagiq
Woordmerk Dermagiq RGB
Dermagiq bestaat uit honingrijke producten welke aan de universiteit Wageningen zijn ontwikkeld. Honing is een geaccepteerde remedie bij wondjes en huidproblemen. Natuurlijke antioxidanten en enzymen zuiveren en kalmeren de huid, waardoor deze weer zacht aanvoelt. DermagiQ Foot Cream is een hydraterende voetencrème met honing en ureum voor intensieve verzorging bij kloofjes. DermagiQ Foot Spray verkoelt en verfrist de voeten en is een weldaad voor transpirerende voeten en zweetvoetengeur. Het rijke aroma van eucalyptus en menthol roepen een gevoel op van ontspanning en wellness. Dermagiq Body Wash is een honingrijke wasemulsie. Het bevat een hoge concentratie honing die rijk is aan reinigende enzymen. De natuurlijke plantaardige anti-oxidanten zijn zuiverend en rustgevend voor de gevoelige huid. De zachte geur is afkomstig van natuurlijke allergeen-vrije aroma’s en bevat aloë vera dat de huid hydrateert en verzorgt.


 

Groen & Fit, voor een fitter Nederlandlogo GF initiatief
De Egmond Wandel Marathon tegen reuma werkt dit jaar ook weer samen met De Friesland Zorgverzekeraar. Samen willen we via het Groen & Fit Collectief zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met de gezonde voordelen van de natuur. Dit doen niet alleen maar met vele landelijke natuur-, wandel- en buitensportorganisaties. Samen bieden we fitte voordelen, zoals het gratis Groen & Fit pakket. Vraag het pakket aan op www.defriesland.nl/groenisfit of lees meer over het Groen & Fit Collectief en alle aangesloten partners op www.defriesland.nl/groenenfit


 
Noordhollands Dagblad
DrukwerkNoordhollands Dagblad is dé kwaliteitskrant van Noord-Holland. De krant houdt u op de hoogte van al het nieuws en weet wat er bij u in de buurt gebeurt. Dagelijks bevat het Noordhollands Dagblad wisselende thema’s als sport, gezondheid en cultuur en op zaterdag een extra dikke weekendbijlage. Noordhollands Dagblad verschijnt op papier en is digitaal te lezen op mobiele telefoon, tablet en website.

Noordhollands Dagblad verschijnt in acht regionale edities: Alkmaarsche Courant, Dagblad Kennemerland, Dagblad voor West-Friesland, Dagblad Waterland, Dagblad Zaanstreek, Enkhuizer Courant, Helderse Courant en Schager Courant. Elke editie bevat (inter)nationaal nieuws en een katern met nieuws uit de eigen regio.

Noordhollands Dagblad wil haar lezers aanzetten tot participeren in de maatschappij. Noordhollands Dagblad is daardoor nauw betrokken bij en zoekt samenwerking met verschillende regionale evenementen en activiteiten die mensen in beweging brengen. We ondersteunen de organisaties met de kracht van ons mediakanaal, met onze kennis en expertise.

Kijk voor meer informatie op www.noordhollandsdagblad.nl.


Headline Interactive
Headline Interactive is trotse sponsor van Le Champion. De relatie met Headline Interactive bestaat al sinds 2006, toen nog als sponsor van de Amsterdam Marathon. Vanaf 2010 hebben we onze sponsor-positie uitgebreid naar alle evenementen van Le Champion. Wij hopen hiermee bij te dragen aan een goede online dienstverlening aan al die tienduizenden sporters, die Le Champion jaarlijks bedient.

Headline Interactive is een creatief internetbureau gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van innovatieve en gebruiksvriendelijke websites, intranetten en online winkels. Wij helpen onze klanten zich goed te presenteren op internet, met aantrekkelijke designs, gebruiksvriendelijke interactie, interactieve communicatie en een verbetering van de conversie. Met één doel voor ogen: presteren!Als sponsor willen we onze kennis en expertise van online communicatie inzetten voor de missie van Le Champion. Wij ondersteunen het doel een gezonde en actieve samenleving te bevorderen, waarbij plezier en topprestatie hand in hand gaan. Kijk voor meer informatie op www.headline-interactive.nl.


Trans-iX
Trans-iX is hosting provider en system integrator voor de nationale en internationale MKB plus markt. Op basis van de laatste technologie helpen wij bedrijven altijd en overal bij hun automatisering te kunnen. Vanuit ons datacenter helpen wij u bij het technisch beheer van uw werkplekken en het online houden van uw websites.Wij beschikken over een dedicated team van Linux, Microsoft, VMWare en Citrix experts om onze klanten te kunnen voorzien van de best passende oplossing beschikbaar. Naast onze datacenter diensten levert Trans-iX technische kennis en support diensten voor uw kantoor. Wij ondersteunen verschillende bedrijven met helpdesk support en bouwen cloud oplossingen op Windows en Linux vlak voor en in overleg met derden.

Heeft u vragen op het vlak van automatisering of een capaciteit issue neem dan contact op met Trans-iX (0314-787143) voor een afspraak. Bij Trans-iX vindt u geen mensen in dure pakken maar resultaat en praktijk gerichte engineers.

Voor meer informatie bezoek onze website www.trans-ix.nl.