Boerenkoolmaaltijd

De Egmond Wandel Marathon vindt plaats op zaterdag 25 en zondag 26 januari, maar ons wandelweekend begint al op vrijdag 24 januari in Sporthal De Watertoren. Hier zorgen we  tussen 17.00 en 20.00 uur voor livemuziek en volop gezelligheid en kun jij je stempelkaart alvast afhalen. Je kunt ook aanschuiven bij onze Boerenkoolmaaltijd. Kunnen we ook een plekje voor jou reserveren?
Voor iedereen die op vrijdag alvast graag in de wandelsfeer wil komen en ontzorgd aan het weekend wil beginnen, bieden wij een lekkere én betaalbare boerenkoolstamppot met slagersrookworst of vegetarische rookworst inclusief een drankje (bier, wijn of fris) aan.

Schuif jij op vrijdagavond bij ons aan in Sporthal De Watertoren? Boek je diner dan voor slechts € 17,50 bij je inschrijving.
Tijdvakken
Om de drukte te spreiden en te zorgen dat je niet lang hoeft te wachten op jouw Boerenkoolmaaltijd, werken we met vier verschillende tijdvakken. In elk tijdvak is plaats voor 50 personen. Als je je maaltijd en drankje hebt afgehaald, kun je een van de aanwezige zitplaatsen in de sporthal uitkiezen.

Vergeet niet voordat je aanschuift of nadat je klaar bent met eten om direct je stempelkaart op te halen. Zo kun je zaterdag- of zondagochtend direct je eerste stempel halen en van start!

Let op: de Boerenkoolmaaltijd kan alleen vooraf gereserveerd/geboekt worden. Er is een beperkt aantal plekken, dus wacht niet te lang met reserveren.
17.30 - 18.00 uur
18.00 - 18.30 uur
18.30 - 19.00 uur
19.00 - 19.30 uur