Inschrijving 2023

Inschrijving
Hoe kan ik mij inschrijven?
1. Ga naar de website
2. Kies voor ‘Inschrijven’
3. Doorloop alle stappen van het inschrijfformulier
4. Zodra je bent ingeschreven, ontvang je per e-mail een bevestigingsmail van
‘noreply@atleta.cc’. Via de link 'Open dashboard' kun je jouw inschrijving beheren.

Hoe kan ik inloggen in mijn persoonlijke account?
Als je jouw e-mailadres eerder hebt gebruikt tijdens een inschrijving, kies dan tijdens jouw nieuwe inschrijving voor ‘Inloggen’. Je ontvangt een code van ‘noreply@atleta.cc’ om in te loggen en verder in te schrijven.
 Als je eenmaal ingeschreven staat, kan je in jouw dashboard inloggen. De link naar jouw dashboard vind je in de bevestigingsmail van jouw inschrijving.
 
Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen. Wat nu?
De bevestigingsmail is afkomstig van ‘noreply@atleta.cc’. Check ook jouw spam of ongewenste mail.
Als je geen bevestigingsmail hebt ontvangen, neem contact op via dit formulier. Mogelijk heb je een typefoutje gemaakt in het e-mailadres.


Inschrijving wijzigen, annuleren, overdragen
Hoe kan ik mijn inschrijving overdragen aan iemand anders?
Ga naar 'Open dashboard' in jouw bevestigingsmail. Open jouw registratie en klik je op jouw Ticket. Vul bij ‘Toewijzen’ het e-mailadres in van de persoon aan wie je jouw aankoop en/of startbewijs wilt toewijzen.

Je kunt jouw inschrijving t/m 6-12-2022 toewijzen aan iemand anders. De overdracht is voor eigen risico. Le Champion bemiddelt hier niet in.

Hoe kan ik mijn inschrijving annuleren?
Als je niet mee kunt of wilt doen, dan kun je jouw inschrijving aan iemand anders overdragen. Hoe dat gaat, zie je bij de vraag over ‘overdragen’.

Leden van Le Champion kunnen hun inschrijving t/m 6-12-2022 annuleren en krijgen hun inschrijfgeld (min administratiekosten) terug. Zie hiervoor de Algemene voorwaarden op de website.

Kan ik mijn inschrijving omzetten naar de editie van 2023?
Nee, dat is helaas niet mogelijk.
Leeftijd
Wat is de minimale leeftijd?
Er geldt geen leeftijdslimiet. Deelnemers tot en met 12 jaar kunnen slechts deelnemen onder begeleiding van een volwassene.

 
Shirt
Is er een shirt beschikbaar?
Klik hier voor meer informatie over het wandelshirt

Ik ben vergeten een shirt te bestellen, is dit nog mogelijk?
Als je al ingeschreven staat, open dan jouw registratie in jouw dashboard en kies voor ‘Extra’s bestellen’. Je kan t/m 6-12-2022 een wandelshirt bestellen.

Stempelkaart
Wordt mijn stempelkaart thuisbezorgd?
Je dient jouw startbewijs op te halen, Je ontvangt in de week van het evenement informatie hierover

 Ik woon in het buitenland, ontvang ik mijn stempelkaart met de post?
Indien je met een buitenlands adres staat ingeschreven, dien je jouw startbewijs op te halen. Je ontvangt in de week van het evenement informatie hierover.

 Ik heb mijn stempelkaart niet ontvangen. Wat nu?
Als je jouw startbewijs niet hebt ontvangen, kom dan voor jouw starttijd naar onze collega’s bij de Helpdesk. Dan zorgen we voor een vervangend startbewijs.

 Ik heb een startbewijs overgenomen. Wordt mijn stempelkaart bij mij thuis bezorgd?
Indien je na de uiterste wijzigingsdatum, 5-12-2022, een inschrijving hebt overgenomen, wordt de stempelkaart naar de oude deelnemer opgestuurd. Je dient onderling te regelen dat het startbewijs bij jou terecht komt.

Contact opnemen

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur ons dan direct een bericht. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om jouw vraag te beantwoorden.

Stuur ons een bericht