Wandelshirt en extra's

Ook voor de 19e editie van de Egmond Wandel Marathon hebben wij een uniek wandelshirt ontworpen. Het zwarte shirt is gemaakt van gerecyclede petflessen en heeft een prachtige illustratie van een Schotse Hooglander op de voorkant. De kans is heel groot dat je deze mooie dieren tijdens de Egmond Wandel Marathon tegenkomt in het Noordhollands Duinreservaat.

Het shirt is een functioneel wandelshirt van hoogwaardige kwaliteit. Het shirt is bij inschrijving voor slechts € 15,- per stuk verkrijgbaar  in de damesmaten S (36), M (38), L (40), XL (42) en XXL (44) en in de herenmaten S, M, L, XL en XXL.

Sta je al ingeschreven? Je kunt het wandelshirt en andere extra's bijbestellen in je persoonlijke dashboard. Alle bijgestelde producten kun je, net zoals je stempelkaart, in het weekend van de Egmond Wandel Marathon op vertoon van je QR-code ophalen in Sporthal De Watertoren.

Naar je persoonlijke dashboard
Naast het officiële Egmond Wandel Marathon-wandelshirt, hebben wij voor de editie van 2024 nog een aantal mooie merchandise-items.
Muts
De zwarte muts van duurzaam materiaal lijkt op een beanie. Op de 'omslag' aan de voorkant van de muts staat de illustratie van de Schotse Hooglander die ook ons wandelshirt siert. De muts is verkrijgbaar voor € 7,50 per stuk. Let op: de afbeelding is een voorbeeld, het product kan iets afwijken van de afbeelding.

Nekwarmer (Uitverkocht)
De blauwe nekwarmer heeft fleece aan de binnenzijde en is daardoor lekker warm. Dankzij het lichte gewicht voel je bijna niet dat je de nekwarmer draag. De nekwarmer is verkrijgbaar voor € 7,50 per stuk.

Fuse bottle (Uitverkocht)
Deze unieke waterfles met inhoud van 350 ml is gemaakt van 100% gerecycled materiaal en past daarom goed bij de Egmond Wandel Marathon, waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat. De fuse bottle is verkrijgbaar voor € 7,50 per stuk.