Wandel Expo

Gedurende het gehele weekend van de Egmond Wandel Marathon vindt in Sporthal De Watertoren de Wandel Expo plaats van 7.00 tot 17.00 uur. 
Wandel Expo
Op de Wandel Expo zijn o.a. deskundige standhouders om informatie te geven over de nieuwste wandelontwikkelingen en hanteren aantrekkelijke kortingen op wandelkleding en -schoenen. Ook is de wandelbond (KWBN) aanwezig waar men terecht kan met vragen over georganiseerd wandelen in heel Nederland.

Pauw Recreatie is op de Wandel Expo aanwezig met een uitgebreid assortiment wandelartikelen.

De verrassing op de Expo is Gejut, een partij uit Egmond aan Zee, die van gejut-materiaal (strandafval) kunstwerken maakt om aandacht te vragen voor milieuvervuiling. In de sporthal zullen medewerkers van Gejut wandelaars voorlichten over de vervuiling en waarom het belangrijk is een steentje bij te dragen aan een schoner milieu. De verwachte 13.000 wandelaars kunnen in de sporthal ook extra informatie krijgen over de strandvondsten die zij onderweg gedaan hebben, de deelnemers worden namelijk opgeroepen zwerfafval op te ruimen in de duinen en op het strand. Gejut heeft enkele kunstwerken tentoongesteld in de sporthal, waaronder een indrukwekkende meterslange zeepanorama.
Muziek
Het belooft een groot feest te worden op de Wandel Expo, want naast alle informatiemogelijkheden verzorgen op zaterdag Shantykoor Zâalnêelden en DJ Dolphin van 07.30 tot 17.00 uur de muziek en zondag op dezelfde tijden zijn Countryzanger Gerard Borst en Feestzanger René Eshuijs aanwezig om er een gezellige wandelsfeer van te maken.

De stands zijn te vinden op de Wandel Expo in Sporthal de Watertoren in Egmond aan Zee, Watertorenweg 36. De Wandel Expo begint 21 en 22 januari om 07.00 uur en duurt tot 17.00 uur. De toegang tot de Wandel Expo is gratis voor deelnemers en bezoekers.
Informatie exposanten
De Wandel Expo van de Egmond Wandel Marathon is een prima gelegenheid om de 13.000 bezoekers kennis te laten maken met je product/evenement. Een stand op de Wandel Expo biedt je de volgende voordelen:
  • Direct contact met je klant;
  • Aantrekken van nieuwe klanten; 
  • Opvijzelen van de verkoop;
  • Versterken van het merk/imago;
  • Marktonderzoek;
  • Promotie van evenementen;
  • Geven van product demonstraties/uitdelen van monsters.
Hoe word je exposant op de Wandel Expo?
De Wandel Expo wordt opgedeeld in een groot aantal standruimtes. De standruimtes kunnen worden gehuurd in diverse afmetingen. Voor meer informatie over de prijs en hoe je ruimte kunt huren, kun je contact opnemen.

Neem contact op