Wandel Expo

Tijdens de Egmond Wandel Marathon vindt in Sporthal de Watertoren de Wandel Expo plaats. Hier halen de deelnemers hun stempelkaart en bestelde merchandise op, is het hele weekend livemuziek en staan exposanten met informatie en mooie wandelartikelen.

Openingstijden

Vrijdag 26 januari 2024
17.00 - 20.00 uur (ook voor ophalen stempelkaart)
Zaterdag 27 januari 2024
07.00 - 17.00 uur (ophalen stempelkaart tot 11.00 uur)
Zondag 28 januari 2024
07.00 - 17.00 uur (ophalen stempelkaart tot 11.00 uur)

Stempelkaart (en bestelde extra's) ophalen

Je hebt op woensdag 17 en woensdag 24 januari een mail met informatie over het ophalen van je stempelkaart en de door jouw eventueel bestelde extra's (zoals het wandelshirt en de muts) ontvangen.

Op vertoon van de QR-code in deze mail kun je je stempelkaart ophalen in Sporthal de Watertoren. Dit kan op vrijdag 26 januari tussen 17.00 en 20.00 uur, op zaterdag 27 januari tussen 07.00 en 11.00 uur en op zondag 28 januari tussen 07.00 en 11.00 uur.

Let op: ben je op vrijdag 26 januari al in Egmond aan Zee? Dan raden we je aan om tussen 17.00 en 20.00 uur je stempelkaart op te halen. Wij zorgen voor livemuziek en volop gezelligheid in de sporthal!

Over de Wandel Expo

Locatie
De Wandel Expo vindt plaats in Sporthal De Watertoren, Watertorenweg 36 in Egmond aan Zee. Dit is de start- en finishlocatie van de Egmond Wandel Marathon.
Neem een kijkje bij onze partners
Op de Wandel Expo vind je verschillende standhouders die jou kunnen informeren over de nieuwste wandelontwikkelingen en waar je terechtkunt voor mooie wandelartikelen met aantrekkelijke kortingen.

Bij onze partner KWbN kun je onder meer terecht voor vragen over georganiseerd wandelen in heel Nederland. Ook Gejut, een winkel en atelier in Egmond aan Zee, staat op de Wandel Expo. De eigenaren van Gejut halen zwerfafval van het strand en maken daar de mooiste kunstwerken van om aandacht te vragen voor milieuvervuiling.

Ook ANITA Nederland, Synofit, Blocksock en Le Champion zijn aanwezig op de Wandel Expo.
Het hele weekend livemuziek
Wij maken er natuurlijk een gezellig wandelfeest van in de sporthal! We beginnen vrijdag tussen 17.00 en 20.00 uur al met livemuziek van shantykoor De Skulpers uit Castricum en ook op zaterdag en zondag kunnen de voetjes van de vloer. Zaterdag zorgen Egmonds shantykoor De Zâalnêelden en DJ Dolphin van 07.30 tot 17.00 uur voor de muziek en zondag op dezelfde tijden zijn het koor New Voice en feestzanger René Eshuijs aanwezig om er samen met jou een feestje van te maken!

Exposant worden op de Wandel Expo

Over de Wandel Expo
De Wandel Expo van de Egmond Wandel Marathon is een goede gelegenheid om de 13.000 bezoekers kennis te laten maken met je product en/of evenement. Een stand op de Wandel Expo biedt je de volgende voordelen:
  • Direct contact met de wandeldoelgroep;
  • Aantrekken van nieuwe klanten; 
  • Verbeteren van de verkoop;
  • Versterken van het merk/imago;
  • Marktonderzoek;
  • Promotie van evenementen;
  • Geven van product demonstraties/uitdelen van monsters.
Hoe word je exposant op de Wandel Expo?
De Wandel Expo wordt opgedeeld in een groot aantal standruimtes. De standruimtes kunnen worden gehuurd in diverse afmetingen. Voor meer informatie over de prijs en hoe je ruimte kunt huren, kun je contact opnemen.

Neem contact op