Inschrijven 

De Egmond Wandel Marathon 2021 gaat niet door. Houd onze website en social media in de gaten voor de virtuele alternatieven.


21,1 km - 2 dagen21,1 km - 1 dag10,5 km - 2 dagen10,5 km - 1 dag

Extra te bestellen bij jouw inschrijving


Pendelbusticket

Bij je inschrijving kun je een buskaartje (€ 3,95 voor een retour, geldig voor 1 dag) bestellen voor de pendelbusdienst van NS-station Heiloo naar Sporthal De Watertoren in Egmond aan Zee. Na afloop gaat er vanaf de sporthal ook weer een pendelbus terug naar Heiloo. Wanneer je bij de voorinschrijving geen ticket besteld hebt, kan dat nog ter plaatse. In dit geval betaal je € 1,25 extra.

Medaille-inleg

Ook dit jaar ontvang je na afloop van de Egmond Wandel Marathon een medaille als herinnering aan jouw prestatie. Of je nu vaak loopt of voor de eerste keer: iedere prestatie verdient een mooie herinnering. Om deze herinneringsmedaille een extra persoonlijk karakter te geven, bieden wij de mogelijkheid om jouw medaille te personaliseren door middel van een origineel gegraveerd plaatje met daarop jouw naam en gelopen afstand. Bestel deze unieke extra service en je ontvangt kort na de Egmond Wandel Marathon jouw persoonlijke gegraveerde medaille inleg, die precies in de medaille past.

Je kunt jouw medaille inleg eenvoudig via het inschrijfformulier bestellen. Je betaalt dan slechts € 5,50 (incl. verzendkosten). Ben je al ingeschreven, maar wil je de medaille inleg alsnog bestellen? Klik dan hier. Bij nabestelling zijn de kosten € 6,50 (inclusief verzendkosten).

Donatie goede doel

PWN is het goede doel van de Egmond Wandel Marathon. Bij jouw inschrijving kun jij een vrijwillige donatie doen voor PWN.