Inschrijven

De 18e editie van de Egmond Wandel Marathon vindt plaats op 23 en 24 januari 2021. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven wanneer de inschrijving opengaat!
Voor vele wandelaars is de Egmond Wandel Marathon hét begin van het nieuwe wandeljaar. De weersomstandigheden zijn nooit hetzelfde; het kan sneeuwen en koud zijn maar ook lenteachtig met een heerlijk zonnetje. Eén ding is in ieder geval altijd hetzelfde: het prachtige parcours langs het Noordzeestrand en door het Noordhollands Duinreservaat. Kies je voor de Noordroute, dan wandel je naar Bergen aan Zee. Wil je liever richting Castricum aan Zee wandelen, kies dan voor de Zuidroute. Beide routes verkennen? Maak dan gebruik van de weekendinschrijving en wandel twee dagen met ons mee.

Let op: er is géén na-inschrijving.

Je kunt kiezen uit een afstand van 10,5 of 21,1 km en of je één of twee dagen wilt wandelen. Kies je twee dagen voor de 21,1 km, de halve marathon afstand, dan leg je de volledige Wandel Marathon af. Kies je beide dagen voor de 10,5, een kwart marathon, dan wandel je in totaal een halve marathon.

Extra te bestellen bij jouw inschrijving


Pendelbusticket

Bij je inschrijving kun je een buskaartje (€ 3,95 voor een retour, geldig voor 1 dag) bestellen voor de pendelbusdienst van NS-station Heiloo naar Sporthal De Watertoren in Egmond aan Zee. Na afloop gaat er vanaf de sporthal ook weer een pendelbus terug naar Heiloo. Wanneer je bij de voorinschrijving geen ticket besteld hebt, kan dat nog ter plaatse. In dit geval betaal je € 1,25 extra.

Medaille-inleg

Ook dit jaar ontvang je na afloop van de Egmond Wandel Marathon een medaille als herinnering aan jouw prestatie. Of je nu vaak loopt of voor de eerste keer: iedere prestatie verdient een mooie herinnering. Om deze herinneringsmedaille een extra persoonlijk karakter te geven, bieden wij de mogelijkheid om jouw medaille te personaliseren door middel van een origineel gegraveerd plaatje met daarop jouw naam en gelopen afstand. Bestel deze unieke extra service en je ontvangt kort na de Egmond Wandel Marathon jouw persoonlijke gegraveerde medaille inleg, die precies in de medaille past.

Je kunt jouw medaille inleg eenvoudig via het inschrijfformulier bestellen. Je betaalt dan slechts € 5,50 (incl. verzendkosten). Ben je al ingeschreven, maar wil je de medaille inleg alsnog bestellen? Klik dan hier. Bij nabestelling zijn de kosten € 6,50 (inclusief verzendkosten).

Donatie goede doel

PWN is het goede doel van de Egmond Wandel Marathon. Bij jouw inschrijving kun jij een vrijwillige donatie doen voor PWN.