Stempelkaart

Heb jij een vraag over jouw Egmond Wandel Marathon stempelkaart? Bekijk dan hieronder alle informatie over de startnummers.

Stempelkaart

Uiterlijk vrijdag 21 januari 2021 ontvang jij jouw startbewijs met informatiebrief bij jou thuis op de deurmat.

Geen startbewijs ontvangen?

Heb jij nog geen startbewijs ontvangen op de dag van het evenement? Geen paniek. Kom dan ruim voor de start met je bevestigingsmail naar de Helpdesk van Le Champion. Dan ontvang jij van ons een reserve stempelkaart.

Let op! De stempelkaarten worden besteld en verstuurd in verschillende series. Het kan zijn dat jouw vriend of buurvrouw de stempelkaart al binnen heeft en jij nog niet. Heb jij je ingeschreven met een buitenlands adres? Dan ontvang jij in de week voor het evenement de informatie voor het ophalen van jouw startbewijs.

Wandelshirt

Voor het Egmond Wandel Marathon Wandelshirt ontvang jij een t-shirtbon. Deze vind je in je envelop. Je kunt jouw shirt op 23 en 24 januari tussen 7.30 en 17.00 uur ophalen in Sporthal in Sporthal De Watertoren. Heb jij geen t-shirtbon ontvangen? Kom dan even naar de Helpdesk van Le Champion.

Helpdesk

De Helpdesk vind je in Sporthal De Watertoren. Deze is op zaterdag en zondag geopend vanaf 8.00 tot 10.30 uur.

Afstand wijzigen

Heb jij niet genoeg kunnen trainen of ben je geblesseerd geraakt en kun jij niet meer je gekozen afstand wandelen? Tot en met 29 december 2020 kun jij door in te loggen in je persoonlijke MyLaps account je afstand online wijzigen. Klik vervolgens op ‘race wijzigen’.

Je kan je ontvangen stempelkaart omruilen bij de helpdesk voor een stempelkaart van de juiste afstand. Je krijgt geen restitutie van het inschrijfgeld.

Na deze datum kan het niet meer online geregeld worden, maar dan kun je tijdens het evenement nog kiezen voor een kortere of langere afstand.

Je kunt je ontvangen stempelkaart omruilen bij de helpdesk voor een stempelkaart van de juiste afstand. Je krijgt geen restitutie van het inschrijfgeld en bij een langere afstand dien je het resterende bedrag bij te betalen.

Route wisselen

Wil jij toch liever de Zuid route wandelen in plaats van de Noord route of andersom?

Tot en met 29 december 2020 kun jij door in te loggen in je persoonlijke MyLaps account je afstand online wijzigen. Klik vervolgens op ‘race wijzigen’. Let op! Dit kan zolang de route niet is uitverkocht.

Na deze datum kan het niet meer online geregeld worden. Je kunt je ontvangen stempelkaart omruilen bij de helpdesk voor een stempelkaart van de juiste route.

Wisselen van dag

Wil jij liever een andere dag wandelen? Dan is dit gewoon mogelijk. Tot en met 29 december 2020 kun jij door in te loggen in je persoonlijke MyLaps account je afstand online wijzigen. Klik vervolgens op ‘race wijzigen’. Na deze datum kan het niet meer online geregeld worden. Je kunt de ontvangen stempelkaart omruilen bij de helpdesk voor een stempelkaart van de juiste dag.

Registratie annuleren

Als je lid bent van Le Champion kun je tot 6 weken van tevoren annuleren. Klik hier om je annulering aan ons door te geven. Vermeld hierbij je lidnummer, het betreffende evenement en je registratienummer.

Ben je geen lid van Le Champion, dan kun je jouw inschrijving niet annuleren. Je ontvangt het betaalde inschrijfgeld en geld voor andere extra’s niet terug. Ook kan de inschrijving niet worden meegenomen naar volgend jaar. We adviseren je in dit geval om je inschrijving over te dragen of te verkopen aan een andere wandelaar. Dit kan via de vraag- & aanbodpagina op de Egmond Wandel Marathon website.

Stempelkaart overdragen

Heb je iemand gevonden die jouw stempelkaart wil overnemen of die juist voor jou een stempelkaart in de aanbieding heeft, dan kun je tot vrijdag 22 januari 11.59 uur de stempelkaart op een andere naam zetten. De originele deelnemer kan het startbewijs overdragen kan via het persoonlijke MYLAPS account. Wanneer je ingelogd bent op jouw account, kies je voor de optie ‘Registratie overdragen’. Je vult hier de naam en het e-mailadres van de nieuwe deelnemer in. Deze ontvangt een e-mail om de registratie overdracht te voltooien. De overdracht is voor eigen risico.