Goede doel

Het officiële goede doel van de Egmond Wandel Marathon tegen reuma is ReumaNederland.

Kom in beweging, samen kunnen we iets aan reuma doen!
Wandelen is een geweldige manier van bewegen. Het houdt de gewrichten soepel en de spieren sterk. Daarom is het ReumaNederland de trotse partner van een van de mooiste wandelevenementen in het jaar: de Egmond Wandel Marathon tegen reuma.

Er zijn bijna 2 miljoen mensen met reuma in Nederland. ReumaNederland komt voor hun belangen op bij politiek en zorg en financiert belangrijk onderzoek naar oplossingen voor reuma. ReumaNederland geeft ook voorlichting over de verschillende vormen van reuma én geven bekendheid aan de impact van reuma op het leven van heel veel mensen.

Kom in beweging, doe mee met de Egmond Wandel Marathon tegen reuma. En kom meteen in actie voor ReumaNederland! Laat uw deelname sponsoren of sponsor een andere wandelaar. Wij helpen u graag op weg, kijk hier voor meer informatie.

Donaties werven via Pifworld
Pifworld is het online platform waar deelnemers makkelijk voor jou in actie kunnen komen. Maar er kan nog veel meer. Jij als non-profit kan makkelijk projecten en events toevoegen, een community om je organisatie bouwen, vacatures plaatsen en samenwerken met scholen en bedrijven. 

Maak gratis jullie non-profit pagina aan via deze link. Zo kunnen jullie deelnemers direct in actie komen. Via Pifworld gaan alle donaties direct door naar de non-profit organisatie. Wij helpen je graag – neem voor meer informatie of vragen gerust contact op met Harmen via harmen@pifworld.com