Partners stellen zich voor

Hotel Zuiderduin

Hotel Zuiderduin ligt in Egmond aan Zee met het brede zandstrand op slechts 100 meter. In dit gerenommeerde 4-sterrenhotel vind je een grote diversiteit aan faciliteiten. Naast modern ingerichte hotelkamers, appartementen en suites beschikt het hotel over een geheel vernieuwd restaurant, waar je kunt genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en een gevarieerd dinerbuffet. Voor een drankje kun je terecht in de sfeervolle bistro en gezellige pub. Op de squashbaan en in de fitnessruimte kun je je van je sportieve kant laten zien. In het hotel kun je verder heerlijk ontspannen in de sauna-accommodatie en het verwarmde binnenzwembad. Voor massages en beautybehandelingen ben je van harte welkom in het wellness center. Kleine kinderen kunnen zich in het indoor speelparadijs ‘Wally de Walrus’ volledig uitleven. In het hotel vind je 8 moderne bowlingbanen voorzien van spectaculaire lichtshows en een verlichte dansvloer.

Hotel Zuiderduin werkt al jaren nauw samen met Le Champion. Deze samenwerking is inmiddels uitgebreid naar vijf evenementen: Egmond-Pier-Egmond, de NN Egmond Halve Marathon, de Egmond Wandel Marathon, de Plus Wandelvierdaagse Alkmaar en uiteraard de Fjoertoer Egmond. Van dit laatste evenement is het hotel vanaf de eerste editie hoofdsponsor. De start vindt plaats op het parkeerterrein van het hotel.

Meer informatie
Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier wenst alle deelnemers aan de Egmond Wandel Marathon veel wandelplezier! Een deel van de tocht voert je door onze duinen. Die zijn niet alleen fijn wandelgebied, ze beschermen het laaggelegen Noord-Holland ook tegen het water van de Noordzee. Als waterschap zorgen we voor sterke duinen en dijken. De kans op een overstroming is daarom klein, maar als het een keer misgaat, zijn de gevolgen niet te overzien. Wat zou jij doen? En hoe hoog kan het water bij jou thuis komen? Stof tot nadenken misschien tijdens de wandeling?

Meer informatie

GP Groot

Als regionale organisatie voelen we ons sterk verbonden met onze omgeving en we dragen er graag op een duurzame wijze aan bij. Zodat mensen er prettig kunnen wonen en werken, nu en in de toekomst.

GP Groot is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijvengroep die in Noord-Holland en Noord-Nederland actief is op de werkterreinen energie en brandstoffen, infra, inzameling en recycling. Eén bedrijf met diverse specialisaties en merken. En met dezelfde drijfveren, gebaseerd op betrokkenheid, duurzaamheid en met oog voor de regionale maatschappelijke ontwikkeling.

Meer informatieBuko Infrasupport

Verkeersmaatregelen bij evenementen vragen om maatwerk. Want elk evenement is uniek en iedere locatie is anders. Of het nu gaat om een pleinconcert, een groot festival of een hardloopevenement, met ons innovatieve beleid, onze vakkennis en jarenlange ervaring zorgen wij samen voor verkeersveilige en representatieve evenementen. We geven gedegen adviezen, maken duidelijke mobiliteitsplannen, vragen de vergunning aan en regelen de uitvoer van begin tot eind. We werken met de nieuwste materialen en controleren alles tot in de puntjes. Overal in Nederland, want met onze acht vestigingen hebben we altijd een locatie dichtbij.

Wij zijn BUKO Infrasupport, trotse partner van Le Champion.

Meer informatie